Pages

Saturday, August 28, 2010

25/08/2010 Wednesday - Breaking Fasting Together

last wednesday kitaorg buka luar same2. it was fun..
buka dekat CIQ old malaya kopitiam..


yang takde time tu cume aina bahari, fatin wahab,mimie adn haziq. yang lain semua ade.
lame tk kluar same2 tau. happy kejap. haha yg best nye. riema 1st time colour his hair
wow! she looks different haha. clour jgak akhir nye pmpuan nie lol.
okay lah sesuai dgn muke dia. sweeet <3 



semua skali yang buka time tu ade la 14 org mcm tu. haha pnjang jgak meja kt situ.
rasenye mcm ktaorg je yang buka kt situ haha. ade la org jgak
tp ktaorg paling ramai. 

haaa yang special nye... fath dh pakai tudung. omg!
terkejut gila boleh. haha dia kate dia saje tknak bagitahu sbb dia nak buat suprised
utk kitaorg. haha nmpk dia makin lawa,. makin ayu gitu.
tapi sayang.. I takde lak gmba dia pkai tdung
dia pakai tudung style yuna macam tu..

hahaha yg kelakar, fath ckp dia tk biase lagi nk senyum sejak pkai tdung
haha takpe2, byk kan praktis ye.. hehe :P


Hello boys lol

lepas buka lepak la macam biase kt j.co. ahaha wawa time tu happy gila
tak tahu apesal kan.. asik lah ketawe haha geram aku.
taknak berhenti lah tu. :) lagi satu yg kelakar nye
wawa pnya kasut kene amik dgn tasha tau.
kejap lagi wawa revenge balik haha dia amik handbag tasha.
then dia spotcheck. haha ade drypers haha.
kau berdekak semua.. LOL terus aku ckp
tasha sejak bila kau jadi baby sister ni haha..

yang riema ke wawa ke fath. ntah la
dia cakap kau dh takde bnda lain tk cukup kau gune adik kau pnya.
hahaha mmg terbaik la.. ksian tasha.. tapi dia ni mmg aneh2 je
haha maybe adik dia pnya kot.
whatever la tasha. tp kau cantik haritu cewah haha
handphone kau pn boleh blank haha tu la ejek phone org lagi
:p

ape2 pun guys.. that day best gila. lepas ni kita lepak lagi okay
love you guys sweethearts